STEM HER

Om klubben i mitt hjerte


Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 15. i rekken. Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen og selveste Marit Bjørgen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, SpareBank 1, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen Klubben i mitt hjerte.

REGLER


Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner fra SpareBank 1. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deler SpareBank 1 ut 30 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg deles 100.000 kroner i ekstrakonkurransen for Spleis. 

Konkurransen om 100.000 kroner

Alle stemmer som kommer inn på Klubbenimitthjerte.no blir registrert i løpet av kampanjeperioden fra 11.- 24. november. Den klubben som har fått flest stemmer i løpet av hele perioden vinner en hovedpremie på 50.000 kroner. I tillegg tildeles 50.000 kroner til en en tilfeldig klubb blant alle de som i løpet av kampanjeperioden har oppnådd 50 dagsstemmer. Vinnerne offentliggjøres fredag 24. november.

Spleis-konkurransen

SpareBank 1 og Spleis gir bort 100.000 kroner i en tilleggskonkurranse! Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette en «Klubben i mitt hjerte»-spleis. Hver dag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2.000 kroner på sin spleis. Vinnerklubbene får 5.000 kroner.

Dersom ingen klubber passerer 2.000 kroner vil den «Klubben i mitt hjerte»-spleisen som har samlet inn mest bli premiert. Fredag 24. november trekkes enda to nye vinnere av 25.000 kroner hver blant alle klubbene som har samlet inn mer enn 2.000 kroner.

Det er kun spleiser opprettet fra klubbenimitthjerte.no som deltar i trekningene. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis.

Hvordan vet du at du har oppnådd 50 stemmer?

For at idrettslagene enklere skal følge med på hvordan de ligger an har vi delt inn i tre fargekategorier:

  • Lag som har oppnådd rødt lys har et sted mellom 0-25 stemmer.
  • Lag som har oppnådd gult lys har et sted mellom 25-49 stemmer.
  • Lag som har oppnådd grønt lys har oppnådd 50 stemmer.

              

Tiller Håndball takker våre sponsorer for at de bidrar til at våre barn og ungdom kan drive med håndball

 

Levert av  
mangadexmangadex