Velkommen til kamp i Rostenhallen
(Smittevern i Rostenhallen)
Sist oppdatert 19.11.2020


Hei alle – viktig informasjon!

I forbindelse med den pågående pandemien, så vil ønsker Tiller Håndball å bidra i den store dugnaden. Nedenfor er regler og informasjon knyttet til smittevern i Rostenhallen


Ny informasjon fra Region Nord (oppdatert 19. november 2020)
Etter ekstraordinært sonemøte i Region Nord i Norges Håndballforbund tidligere i denne uken, ble det bestemt følgende om kamp og treningsavvikling: Fra og med 18/11 skal det ikke være publikum i Rostenhallen, hverken på kamp eller trening.

Følgende kan være tilstede i hallen:
Lagene som spiller og støtteapperat til disse. Arrangørstab som involverer tilsynsvakt, covid-vakter (2-3 stykker), sekretariat (inntil 2 stykker) og evt. en som har tillatelse til å streame kampen (inntill 1 per lag).

Det er viktig at dette blir overholdt av alle lag.


Ved kampavvikling:
ALLE må registrere seg på vei inn i hallen dvs. også de som står på kampkortet. Benytt QR-kode via Rubic. Begge lag er ansvarlig for at korrekte spillere er registrert i covid-19 registreringslinken fra Rubic.

- det er ikke tillatt med publikum (se avsnittet "Ny informasjon fra Region Nord" for mer informasjon)

- det er tillatt med en person fra hvert lag som kan streame kampen (se avsnittet "Ny informasjon fra Region Nord" for mer informasjon)

- alle personer, dvs også spillere, trenere og lagledere må registrere seg i klubbens system Rubic

- det er ikke tillatt å dusje, men garderober kan benyttes ved kampaktivitet. KUN tilreisende lag kan få unntak fra regel ved dusjing. Alle lag må rydde garderoben etter seg, deretter blir det gått over med foggermaskin / spray.

- generelle regler med covidvakter ved kampavvikling

- Ber om at lagene tar kontakt med sin motstander, slik at alle får beskjed.


Ved treninger:

Vi pålegger registrering for alle som skal trene i hallen. Det holder at Lagleder/Trener lager liste og leverer til tilsynsvakta. Pass også på at dere skriver dere inn i boken når dere kommer. Vi må være presise vedrørende dette slik at smittesporing kan gjennomføres på en smidig måte dersom det skulle bli behov for det.

- det er ikke tillatt med publikum kun spillere og teamene rundt laget har anledning til å være på trening

- det er ikke tillatt å dusje, men garderober kan benyttes. Alle klær og ustyr skal gå rett fra bag til kropp og motsatt. Ikke bruk knagger ol. Alle lag må rydde garderoben etter seg før man sprayer håndtak på dører og vasker og benker.
 

Vi ønsker at alle våre spillere skal få trene og spille håndball fremover - Sammen skal vi ta knekken på dette viruset. Takk for DU forstår alvoret!

Tusen takk for at dere følger opp og velkommen til Rostenhallen! 🙂


Mer informasjon om øvrige haller i region Nord:
https://www.handball.no/regioner/region-nord/system/nyheter-midt-og-nord/2020/10/oversikt-over-hallenes-retningslinjer


Med vennlig hilsen
Sportslig Utvalg og Styret i Tiller Håndball

              

Tiller Håndball takker våre sponsorer for at de bidrar til at våre barn og ungdom kan drive med håndball

 

Levert av  
mangadexmangadex