object0

SPONSORER

 Tiller Håndball takker for at våre sponsorer bidrar til at våre barn og ungdom får drive med håndball.

 statkraft-logo

 

 

 

obs_hypermarked_stor
img_2393
img_2413
img_2414
img_2491
img_2496
img_2582
img_2626
img_2635
img_2636
img_2642
img_2657
img_2275
img_2276
img_2281

Bilde konkurranse

Tiller Håndball er i ferd med å skifte til nye drakter for hele klubben. I den forbindelse har vi en konkurranse om hvem som sender inn det beste bilde av våre spillere. Her vises Gutter 2004 som er fine representanter for Tiller Håndball. Ryktene sier at de foruten å være kule på bilder, også har gode resultater på banen :)

 

Gutter2004nydrakt
 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Styret kårer det beste lagbilde, og vinner laget får kr 1.000,- til sin lags kasse.

Mvh Kjetil Brandmo

 

 

 

 

TILLER HÅNDBALL HAR SIGNERT TRENER SAMARBEID MED INTERNASJONAL TOPPSPILLER FRA KROTIA

Ivan Pongracic, som er kammerat med Goran som spiller på Kolstad har nettopp kommet til Norge og vil gjerne bidra som trener  i Tiller Håndball. Han går inn som assistent trener til Lars Nordberg på Gutter 18 og 2.divisjon. 

Nå er han veldig motivert å skape seg en framtid i Trondheim og i og med at trening skjer på kveldstid må vi/han skaffe han en jobb. Har du/dere kjennskap til noen som har behov for en motivert 34 åring med en åpen innstilling til arbeidsoppgaver, – kontakt undertegnede.  

Det gjelder også om det noen av lagene som har ønske om å ta del av Ivans kompetanse.

Ivan_Pongracic

   Presentasjon av Ivan Pongracic

 

Kjetil Brandmo 

915 15 104

 

 

 

 

 

ENJOY CARD

Også i 2014 vil Tiller Handball selge Enjoy Card. Mange av oss synes dette er produkter som gir oss store fordeler, skjønt det er ikke alltid vi husker på å bruke de. Jo mer aktivt en er, jo større besparelser oppnår en. Mange vet til eksempel at det er mulig for 2 å gå på Rosenborg kamp å betale for 1, som en av fordelene. Det alene dekker utgiftene på kortet.

 

Det er også egne app’er som viser deg hvem som gir deg fordeler. Er det noen som har gode eksempler på besparelser, – mottas de med takkJ

 

www.enjoyguiden.no

 

 

 

 

Skjema for reiseregning

Her finner dere skjema for reiseregning. Vi ønsker at alle benytter den om de søker kompensasjon etter avtale med klubben.Reiseregning