object0

SPONSORER

 Tiller Håndball takker for at våre sponsorer bidrar til at våre barn og ungdom får drive med håndball.

 statkraft-logo

DNB-logo

samhandling
samhandling

teknikk-og-fines
teknikk-og-fines

espen
espen

*

img_1411
img_1411

gutter-98-orkanger
gutter-98-orkanger

spar-vinteren-2012-13
spar-vinteren-2012-13

Innkalling til årsmøte i Tiller håndball

 

Tirsdag 29. april 2014 kl. 1800, Tiller videregående skole

 

Etter et innholdsrikt år med mange gode opplevelser både i styresammenheng og på/utenfor håndballbanen, innkaller vi til årsmøte:

  

Både styret og sportslig utvalg finner det veldig meningsfylt å jobbe for at vår barn og ungdom skal få gode utviklings rammer for å drive med håndball. Kunne vi fått flere ressurs personer ville det blitt enklere, da det er mange som har stor belastning og mange arbeidsoppgaver. Om vi ble flere ville det bli enda mere givende.

Derfor synes vi at alle årsklasser skulle være representert, – også med henblikk til hver årsklasse fikk sin talsmann, – sunt for en klubb. Kjenn etter, hør med mann/kone, nabo, venn, trener, oppmann – er det noen som kan tenke å ta et givende verv?

 

 

Dagsorden for årsmøtet

 1. Godkjenne innkalling og stemmerett.

 2. Valg av møteleder, tellekorps, møtereferentog protokollskrivere.

 3. Behandle styrets årsberetning og regnskap for 2013.

 4. Behandle Rammeplan.

 5. Behandle budsjett for 2014.

 6. Valg, hele styret og sportslig utvalg er på valg

  1. Material forvalter

  2. Styremedlem

  3. Sportslig utvalg

 7. Avslutning

 Sakspapirer legges frem på årsmøtet.

 Innkomne forslag må være styret i hende senest onsdag 22. april

  

Med vennlig hilsen

Styret i Tiller håndball

post@tillerhandball.no

Penger til lagskassen ved Tiller cup’en

I anledning Tillercup (24.-27. april), har lag i Tiller handball sjansen til å tjene penger til sin lagkasse. Vi trenger nattevakter på skoler fredag- og lørdagsnatt, på hver skole må det sitte 2 personer som har fylt 18 år.

Betaling: kr 1200 pr natt ( 2 personer) 

 

Nb: denne dugnaden kommer i tillegg til den dugnaden som man blir satt opp på i tilknytning cupen.

  

Hvis interesse, ta kontakt med Gunvor, 95857031

Verv i klubben

Hei alle håndballvenner
Vi nærmer oss årsmøtet for håndballavdelingen, herunder valg av styre og sprotslig utvalg.
 
Etter at noen ildsjler i sportslig utvalg takket av våren 2013, har sittende styre hatt stpore utfordringer med gjennomføringen av oppgavne som ligger til sprtslig. Slitasjen på enkeltperson har vært for stor. Skal vi fortsatt sikre et godt aktivitetstilbud for våre barn og vårt nærmiljø, må vi få flere inn i ulike verv – både i styre og sportslig utvalg.
 
Vi har «kuppet» oss en megaressurs i Lars Nordberg som i dag spiller på Kolstad og trener herrelagte vårt. Bare formaliteter gjenstår før avtalen med LArs som sportslig leder hoss oss, er i boks. Dette blir knallbra folkens! Videre tenker vi oss et sportslig utvalg bestående av LArs som leder og trenere/oppmenn fra ulike lag samt dommerkontakt.
 
Vi har også et skrikende behov for ressurs i styre. Sittende styre har i dag fungert fra 2 til 15 år og samtlige er av den oppfatning at nye krefter må inn. Vi står uten materialforvalter og to styremedlemmer. Både økonomi- og markedsaansvarlig, kasserer og leder er i utgangspunktet villige til å sitte en stund til, forutsatt at vi får flere med på laget. Vi unngår da at samtlige poster i styret står tomme etter endt sesong og at et helt nytt styre må på plass.
 
Å jobbe med barn og nærmiljø er givende. Vi oppfordere alle til å vurdere et verv i klubben for en periode. Spre budskapet inn i foreledregruppene. Interesserte kan sende mail på pos@tillerhandball.no evt kontakte valgkomiteen v/ Jostein Grytdal til 95293078. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål om innholdet i de ulike verv.         
 
Mvh
Styret 

Utlevering av giroer på treningsavgift for våren 2014

Oppmenn/trenere eller annen representant for laget  (unntatt 2007 og damer 3. div) må møte opp på Tiller videregående skole den 25. februar 2014 kl 19.15 for å hente lagets giroer.

Betalingsfristen er 15. mars 2014.

 

Det kan søkes om fritak ved langvarig skade eller sykdom. Søknaden med  legeattest sendes til post@tillerhandball.no

 

 

Til orientering til dere som mottar denne mailen.

2007 skal ikke ha giro denne sesongen.

Damer 3. Div –har avtalt med Ivar at giroene sendes til spillerne pr mail.

 

Mvh

 

 Kasserer

Tillergutter på landslagssamling

Hele 4 Tillergutter er tatt ut til landslagssamling for LM 98, i tillegg har vi en som reserve. Samlingen finner sted i Skien i perioden 3. – 8. januar 2014.

Stian Pettersen, Elias S Thome, Jonas Aleksander Erlandsen og Bendik Strømgren – gratulerer så mye med uttaket! :-) Likeså til deg Martin Mitani som står som reserve for samlingen. Vi ønsker dere alle lykke til under oppholdet og samlingen, stå på gutter! :-)     

IMG_0932 (1)

Med så stor representasjon fra Tiller, er det ikke tvil om at det jobbes godt med denne årgangen. En stor takk også til trenere/støtteapparat/foreldregruppe for den innsats som legges ned.

 

 

Designoppdatering

Websiden har nå fått seg en overhaling som bl.a. skal gi færre styggheter, flere penheter, og bedre layout for mobile enheter!

Utdeling av Enjoy Cards

Hei alle håndball venner

Da er det tid for en meget viktig aktivitet for Tiller Håndball og det er salg av Enjoy card. 

I år som i fjor setter vi av 1 time til henting av Enjoy Card, lags lister med hvem som skal selge og hvem som har valgt å kjøpe seg fri. Da blir det oppmann eller delegert ansvarlig som må stille førstkommende tirsdag 3. desember på Tiller Videregående skole til henting. Vær presise og skulle dere være forhindret til å stille, ta kontakt med Jan Kåre slik at det kan avtales annen levering/henting.

Dette er den perfekte julegave, og en tjener inn kortet på julehandelen (mange ganger):-)

Vennlig hilsen 

Styret

Skjema for reiseregning

Her finner dere skjema for reiseregning. Vi ønsker at alle benytter den om de søker kompensasjon etter avtale med klubben.Reiseregning

Veteran NM 2013 – gull og sølv til Tillerjentene

Årets veteran NM er over for denne gang. J35 overkjørte NTNUI i semifinalen med sifrene 14-5. I finalen stod Stabæk på den andre halvdelen. Tiller var det klart førende laget og vant NM tittelen fortjent med sluttresultatet 14-8.

J40 overbeviste også i helga. Stjørdals-Blink ble nærmest overkjørt i semifinalen med sifrene 16-9. I finalen ventet Byåsen. De ble litt for sterke. Sluttresultat 7-14.

Ikke tvil om at jentene setter Tiller på kartet nasjonalt. Med stolthet gratulerer vi så mye!  :-)

 

IMG_0858 IMG_0863

Trener og oppmanns møte 2.oktober

Tiller Håndball gjennomførte trener og oppmanns møte med god deltagelse.

Viktige saker var selvfølgelig ajour føring av spillelister sammen med trener og oppmann hos de forskjellige lag

Styret informerte om at klubben har fått rettet opp økonomien i klubben, – noe inntektsbringende aktiviteter og ikke minst et vellykket Tiller Cup i vår har bidratt til. Vi forventer et betydelig pluss resultat for 2013, et viktig steg i å øke egenkapitalen for klubben. Noen kaller det ansvarlig styring :-D

Inntektsbringende aktiviteter før nytt år vil være:

 • Spekemat salg
 • Enjoy Card

Vi gikk gjennom utstyrsbehov fra lagene og ønsker om økonomisk bidrag til lagene, – reise, utstyr, arrangement ol.

De oppmøte fikk i oppdrag å nominere representanter til styret og sportslig utvalg iht. til årsklasser, balanse fra jente og guttelag.

Mvh styret 

Ny webside for Tiller Håndball

Tiller Handball har nå endelig lansert ny hjemmeside på ny «plattform».

Dette har vært en tung prosess som har ført til at klubben har mistet en viktig kommunikasjons kanal. Til tross for at hjemmesida ikke er komplett velger vi å lansere sida allerede, – så får vi bygge den fortløpende utøver høsten.

Vi er takknemlig for alle innspill til forbedringer.

Mvh Styret i Tiller Handball